Volkszanger Maico op Zomerfeesten Eibergen.

Volkszanger Maico (24) uit Enschede gaat als een speer en heeft al veel succes geboekt in het land. Ook is Maico veel te horen bij o.a. RADIONL met zijn eigen singles. Voorheen deed Maico alleen nog de optredens in zijn eigen regio! maar nu wordt Maico steeds meer gevraagd door heel het land.

Maico is een echte Sfeermaker op elk feest! daarom heeft de organisatie van de Zomerfeesten in Eibergen dit jaar ook Maico in de line-up geboekt een echte aanrader voor de vrijdagavond 26 juli a.s. in de grote feesttent naast Maico zal Dj Maurice de avond aan elkaar draaien met de meeste vette tracks ze komen allemaal voorbij en het geheel zal worden aangekleed met danseressen, “shotjes-dames” en een vette lichtshow! Dus dat wordt “Feest in de tent”. Kortom dit wil je niet missen lijkt ons…twijfel daarom niet en bestel snel en makkelijk nu nog met de VROEGE VOGEL KORTING voor € 12,50 via: https://www.zomerfeesten-eibergen.nl 😁😁

Check: www.zangermaico.nl