Varen met Marco de Hollander.

De zomer van 2019 staat weer volop in het tekenen van muzikale feesten op het wat. Maarliefst drie dagen zijn er vastgezet, om de fans te laten genieten van zes tochten door het groene hart!  Twee tochten op één dag! Uniek in Nederland. Met elke tocht, een andere route en andere artiesten.

Er wordt gevaren met de ‘River Queen’.

River Queen
Met dit prachtige, luxe schip wordt elke vaartocht een succes. Laat u verrassen door het bijzondere uitzicht vanuit de ruime lounge met 360 graden panoramaraam. Het moderne schip leent zich perfect voor een onvergetelijk feest op de boot. Aan boord heeft u alle ruimte om te genieten van een mooie beleving op het water. Uiteraard onder het genot van een hapje uit de ruime keuken. Uiteraard kunt u een koud (of warm) drankje aan de gezellige bar te bestellen.
Zondag 28 juli
* 28 juli 2019 Editie 5 * 11.30 – 15.00 uur
Met optredens van Marco de Hollander, en als gasten: Henny Weijmans en Zus.
>>Gratis bingo en loterij aan boord!
* 28 juli 2019 Editie 6 * 15.30 – 19.00 uur
Met optredens van Marco de Hollander, en als gasten: Klazina Jonker en Jan van Brabant
>>Gratis bingo en loterij aan boord.

Opstappen:
Oudshoornseweg 102 te Alphen aan den Rijn.
Kaarten:
Per stuk 25,00 euro. Alleen in de voorverkoop verkrijgbaar via 0172 604016.
Groepen:
Voor groepen is het mogelijk tafels te reserveren, om bij elkaar te zitten! Geef dit wel van te voren aan, bij het bestellen van uw kaarten. Leuk idee als familieuitje.