VanHoevelaakEntertainment start nieuw platenlabel.

Nederland is een nieuw platenlabel rijker. Edwin van Hoevelaak, succesvol producer en eigenaar van de Rooftop Studios, is samen met broer Coen en neef Nick de Graaf Van Hoevelaak Records gestart.

Een vervolgstap nadat in 2018 Van Hoevelaak Management BV werd opgericht. Nick is sinds geruime tijd actief bij het muziekbedrijf in Holten en is verantwoordelijk voor de management taken. Door de succesvolle start van de management activiteiten werd de vraag naar een nieuw label steeds actueler. Het label gaat zich focussen op nieuw talent onder de productionele supervisie van Edwin van Hoevelaak. Nick en Coen zullen de dagelijkse leiding hebben binnen het label. Door de korte lijnen kan er snel en efficie╠łnt worden gehandeld. Met de uitbereiding, combinatie en kracht van studio, management en label wordt een verdere groei gerealiseerd.