Sterren Muziekfeest op het Plein Enschede. #Sfeerbeelden

Het was gisteravond een enorme gezelligheid tijdens het Sterren Muziekfeest op het Plein in Enschede. Rond 15.00 uur stonden de eerste mensen al een plek te veroveren vooraan het hek. Het feest begon om 20.00 uur. Ruim een uur later bleek dat er wel heel veel animo voor het Sterren Muziekfeest op het Plein was. Enschede meldt op Facebook dat er geen ruimte meer is op de Oude Markt.

Er staat nu een rij om de stad in te kunnen komen. De politie roept op niet meer naar het Muziekfeest te komen. Verwacht waren er tien duizend bezoekers naar de Oude Markt gekomen om los te gaan op de Nederlandstalige hits van ruim 30 artiesten zoals André Hazes, Tino Martin, Jeroen van der Boom, René Karst, Marga Bult, Django Wagner, Gerard Joling, Jannes, Samantha Steenwijk, Frans Bauer en vele anderen.

Bekijk hieronder de sfeerbeelden van De Sterrenparade.

Fotocredits Marita Steggink