RTV Hollands Midden viert jubileum!

Afgelopen zondag 30 juni vierden RTV Hollands Midden en vele feestgangers het 30-jarig jubileumfeestje van de omroep uit het Groene Hart. 30 jaar, 30 artiesten én dat op een mooie zonnige 30 juni. Alle ingrediënten die ze nodig hadden om het feest te doen laten slagen.
En dat het een feest was, dat hebben ze geweten. Veel mensen kwamen op dit prachtige feest op het Lindenplein in Ter Aar af. Burgemeester Buijserd opende de middag met lovende woorden voor RTV Hollands Midden en de krachten van Disco Henkie en zijn Lady die achter de omroep zitten. Er werd deze middag van jong tot oud meegezongen met de Nederlandse artiesten zoals Henk Dissel, De Havenzangers, Marco de Hollander, Mart Hoogkamer, Helemaal Hollands, Vinzzent, De Wannebiezz en als klap op de vuurpijl Frans Bauer. Met het optreden kwam van Bauer kwam een droom van Disco Henkie uit. “26 jaar geleden begon hij met zingen op mijn feesten in Ter Aar, en hij was de kers op de taart op ons 30 jarige jubileum. Ik heb er alles aangedaan om hem erbij te krijgen, en dat is gelukt” vertelt Disco Henkie trots. Alle feestvierders lieten zien dat het Nederlandstalige lied leeft! “Als vrijwilligersorganisatie zijn we blij dat dit feest zo’n succes was en zijn we blij dat we kunnen terugkijken op een prachtige dag in samenwerking met Dice Musica ’83” vult voorzitter Arie Muilwijk aan.