Peter Beense gaat voor saamhorigheid op de voetbaltribune

Peter Beense heeft een duidelijk doel voor ogen met zijn nieuwe single Code Oranje. De volkszanger wil saamhorigheid op de tribunes bij de wedstrijden van Oranje.

Peter geniet volop van “die eensgezindheid, dat feestje met elkaar” rondom de wedstrijden van de nationale voetbalteams. “Dat is bij het gewone voetbal wel eens anders. Bij Oranje gaat het wel.”
Beense volgt niet alleen de voetballende mannen, ook de vrouwen kunnen hem bekoren. “Ik vind het ontzettend leuk. Het heeft zo’n vogelvlucht genomen, het is zo te gek geworden. En het is ook verdiend, de meiden spelen er heel erg goed voor. ik kijk er graag naar.”
In de videoclip bij Code Oranje toont Peter mét vrienden en familie het dansje dat bij het nummer hoort. De volkszanger droomt al van voetbaltribunes vol die meezingen en -dansen op Code Oranje. “Het belangrijkste van de video is dat overkomt hoe ze het nummer mee moeten zingen.”

Binnenkort komt de videoclip online.