Opgeblazen maakt remake van Jacques Herb’s ‘De Toreador’.

Opgeblazen is de nieuwste DJ act van NL! Samen met Wilbert Pigmans treden ze nu naar de voorgrond met hun remake van Jacques Herb’s De Toreador.

 

De Leukste dj act van Nederland komen met hun eerste single. Met direct support van o.a. Jacques Herb die 50 jaar geleden het origineel heeft geschreven, hebben de jongens van Opgeblazen een feest versie gemaakt van “De Toreador”. Direct na de release vroegen vele artiesten al of ze de band mochten hebben om deze versie in hun live optredens te zingen. Zelfs Jacques Herb geeft de voorkeur aan deze vernieuwde versie. En nu kan iedereen hem luisteren maar vooral ook meezingen.

Opgeblazen bestaat uit 2 feest deejays en een zanger. Tijdens een 60 minuten durende show brengen ze nog sneller dan het licht, alle explosieve meezingers, dance hits van nu tot aan de 80s in eigentijdse jasjes. Zo blijven jong en oud bediend en gaan helemaal op in de show waarbij ze letterlijk het podium zullen opblazen met diverse speciale effecten. Ook het publiek zal interactief betrokken worden bij hun optreden waar de opblaas ballen, kroko’s en flamingo’s te voorschijn gehaald worden en special effecten elkaar kruisen.