‘Op het kamp ‘ nieuwe single van Frank van Etten

Na ‘Huisje Op Wielen’ en ‘Mijn Hart Gaat Boem Boem’ komt volkszanger Frank van Etten met een nieuwe single ‘Op Het Kamp’. De tekst en muziek zijn weer van zijn hand en het nummer kan zomaar weer een regelrechte kroegen hit worden.

Van Etten die de afgelopen twee jaar enorm in de prijzen viel met o.a. de Buma NL Award voor meest gedraaide song ‘Huisje op wielen’ in de horeca en daarnaast ook de Koos Alberts Award voor beste ‘Levensliedzanger’ kreeg, is meer dan trots en vooral dankbaar.

Het opzwepende ritme van ‘Op het kamp’ heeft een hoog meezinggehalte en dus weer alle ingrediënten voor een echte hit.

Aan de nieuwe single is een WIN ACTIE gekoppeld: Maak een filmpje op jouw manier op jouw kamp!  Zing het liedje (refrein) en doe dit op zo’n origineel mogelijke manier. Zet het filmpje op Frank zijn social media accounts en word misschien de gelukkige winnaar van een thuisconcert van de volkszanger. “Op het kamp daar ben ik geboren , op het kamp daar voel ik me thuis ….lalalalalalala”

 

RTV promotie Nel van Olm tel. 0622949762 e-mail aolm@telfort.nl
www.nrgymusic.nl

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie door . Bookmark de permalink .