Nieuwe single Remco Vayne; ‘Hoe Mooi Je Bent’

Remco Vayne heeft een nieuwe single: ‘Hoe Mooi Je Bent’! Na ‘De Stempel Op Mijn Hart’ en ‘Waar De Sterren Zijn’ is het alweer de derde single van Remco.

Remco Vayne, voorheen bekend als RemcoNL, zingt al enkele jaren en nam meerdere singles op, nu wil hij een nieuwe weg inslaan en dat betekent een nieuw repetoire, een nieuwe artiestennaam én niet te vergeten een nieuwe single. Voor deze single dook Remco de studio in met Frank van Etten en samen schreven ze het nummer ‘Hoe Mooi Je Bent’. Remco draagt het nummer op aan zijn vrouw: ‘Mijn vrouw is mijn steun en toeverlaat en staat altijd voor me klaar, dit nummer is dan ook geschreven met haar in mijn gedachten’, vertelt de 29-jarige zanger. De eerste reacties op de nieuwe single zijn erg positief en Remco is blij met de nieuwe weg die hij is ingeslagen, over de toekomst is hij dan ook helder: ‘Ik wil bouwen aan een succesvolle muziekcarrière, de eerste stappen daarvoor zijn nu gezet en hier wil ik in de toekomst op voortborduren’.

Het nummer verschijnt onder het label Melody Music Sound, waar Remco eerder dit jaar een platencontract tekende. RTV Mediaproductie is verantwoordelijk voor de videoclip en Holland Music Promotions neemt de promotie op zich.