Nieuwe single David Vandyck

Je hebt al even kennis kunnen maken met David door zijn duet met Thomas Berge – Heel Alleen. Dit was voor David de eerste kennismaking in het Nederlandse muzieklandschap.  Samen met Thomas is hij o.a. te zien geweest in programma’s als RTL Boulevard, Tijd voor Max en 5 Uur Live. Maar nu is de tijd aangebroken voor David om solo de Nederlandse harten te stelen met zijn zomersingle ‘Ik Leef Voor Jou’.

De single ‘Ik Leef Voor Jou’ is tevens een Nederlandse productie en was vorig jaar de meest gedraaide zomersingle in Vlaanderen, met een Radio2 zomerhit nominatie als gevolg. De bij Warner Music Benelux getekende zanger blijft ook dit jaar in België een van de meest geboekte zangers.

Met meer dan 600.000 Spotify streams heeft de Belgische zanger intussen de status van volwaardig Nederlandstalige live artiest bereikt. Na 12 jaar carrière leverde hij samen met producer Gordon Groothedde (o.a. Nick&Simon, Marco Borsato, Krezip, Miss Montreal) en begeleid door onder meer het Metropool orkest, een bijzonder muzikaal en productioneel album af.

 

DIT IS DAVID
Met meer dan een 600.000 Spotify streams heeft de Belgische zanger David Vandyck intussen de status van een volwaardige Nederlandstalige live artiest bereikt. Na 12 jaar carrière leverde hij samen met Gordon Groothedde (Nick&Simon, Marco Borsato, Krezip, Miss Montreal) en begeleid door onder meer het Metropool Orkest, een bijzondere muzikale en productionele parel af.
Zijn duet (‘Heel Alleen’) met Thomas Berge was voor David de eerste kennismaking met het Nederlandse muzieklandschap. Zo waren zij al te zien in RTL Boulevard, Tijd voor Max en 5 Uur live. Met zijn zomersingle ‘Ik Leef Voor Jou’ wil David Vandyck nu ook solo de Nederlandse harten veroveren.
‘IK LEEF VOOR JOU’ (NEDERLAND)
De plaat is eveneens een Nederlandse productie en was vorig jaar de meest gedraaide zomersingle in Vlaanderen, met een Radio2 zomerhit nominatie als gevolg. De bij Warner Music Benelux getekende zanger blijf ook dit jaar in België een van de meest geboekte zangers.
NICK & SIMON
Eerder dit jaar stond David overigens met Nick & Simon en de Marcel Fisser band in Kursaal Oostende. In november zingt hij als opening act voor meer dan 5.500 mensen in de Antwerpse Lotto Arena bij Dana Winner.

 

David Vandyck Online
Facebook: https://www.facebook.com/davidvandyckofficial/
Instagram: https://www.instagram.com/davidvandyck/
Website: https://www.davidvandyck.be/