Nieuw platenlabel GP MUSIC door Gerard Palts.

Gerard Palts bracht onlangs z’n nieuwe single ‘Ik Ga Vanavond Weer Stappen’ uit op het nieuwe label GP Music. Het is bovendien de allereerste release op dit label dat zich richt op de ontwikkeling en begeleiding van bekende en onbekende Nederlandstalige artiesten.

.

 

Toch bleef een persbericht over de lancering van GP Music uit. Dit was een bewuste keuze. ‘Wij hebben er de afgelopen maanden voor gekozen om in de luwte te blijven zodat wij langzamerhand de expertise op konden doen die onze artiesten verdienen’, vertelt Gerard Palts hierover.

Gerard zit inmiddels ruim 15 jaar in het vak en werkte samen met diverse platenlabels, zoals RoodHitBlauw Produkties en D-River Music. Nu richt hij zijn eigen label op: GP Music. De komende maanden zal GP Music niet onopgemerkt blijven. ‘Die tijd staat in het teken van veel afspraken maken met gerenommeerde opnamestudio’s, artiesten en radiostations. Ik heb er heel veel zin in!’, glundert de 37-jarige volkszanger uit Apeldoorn.