Mike Griek; ‘Zo is mijn leven’.

Mike Griek is Geboren op 24-06-1989 te Hoensbroek (Limburg) en woon achtend in Hoensbroek. Mike kennen we natuurlijk van zijn vorige Single “Weet jij nog wie ik ben” (Geschreven door volkszanger Henk Damen)
Dit was zo goed ontvangen door het publiek, pers en radiostations. Mike zingt pas een jaar of 3 serieus en heeft zo een platencontract bij BLING MUSIC verdient.
Hierdoor heeft hij ook veel optredens gekregen, in o.a. het tv-programma’s “Toppers van Oranje” de grote podiums kwamen ook al snel voor Mike zoals “Het Mega Woonwagen Feest” “Het Hollands Feestje” Waar hij bijna niet meer weg te denken is, Hij weet zijn publiek altijd te vermaken en ze te laten dansen.
Met zijn nieuwe single “Zo is mijn leven” ook geschreven door Henk Damen. Mike hoopt weer hetzelfde los te maken bij zijn fans net als zijn vorige single “Weet jij nog wie ik ben”

 

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie door . Bookmark de permalink .