Mark Doldersum wil ons op de dansvloer hebben met ‘Laat Ons Dansen Gaan’.

Na een aantal jaren overal in de muzikale keuken te hebben gestaan weet Mark nu waar zijn muzikale toekomst ligt. Mark Doldersum zat in de studio bij Frank te Hennepe in Apeldoorn naar een aantal liedjes te luisteren, en toen liet Frank ineens zo uit het niets dit liedje horen.

En toen wist ik het, dit is geen toeval, dit moet het worden, doen wat het hart ingeeft en zo ontstond deze nieuwe single “Laat ons dansen gaan”

Het is een geweldige klik die ik met Frank te Hennepe heb. Wij werken al een lange tijd samen en werken samen aan mijn toekomst. Hij weet mijn muzikale voorliefde en komt ook met ideeën aan, aldus een trotse Mark Doldersum “ Laat ons dansen gaan” is alweer de 6e single van deze zingende ondernemer uit Assen en zal zeker ook op zijn album komen, want een eigen album is toch wel een droom van Mark Doldersum. En die droom gaat ook uitkomen, want er wordt achter de schermen hard aan dit album gewerkt wat in 2020 gaat komen.

Toch zullen wij nog meer gaan horen van Mark Doldersum dit jaar, want hij wil ook nog een echte kroegstamper maken, en er gaat nog een prachtig nummer komen wat hij speciaal voor zijn vrouw heeft geschreven, die wil hij rond de donkere dagen eind dit jaar uitbrengen.

Dus zoals u kunt lezen zit deze zanger niet stil, maar laten we eerst genieten van dit lekkere vlotte dansbare nummer “Laat ons dansen gaan”