Lori Hardman komt met nieuwe single.

“Muziek inspireert me, prikkelt me, voedt mijn ziel” dat is de bekende slogan van de uit Lynnwood afkomstige zangeres Lori Hardman. Al enige jaren zeer succesvol in Amerika en sinds midden 2018 leert ook Europa haar kennen.

Haar album Lori Hardman heeft een warme begroeting gehad in Europa en nummers als “Night of the town”en “Time is a letter” zijn nog regelmatig te horen op een van de zenders. 2019 kende een goede start want ze was genomineerd voor een Award bij het populaire Amerikaanse radiostation LDM en nu komt ze met een nieuwe single “Angel’s Child”. Een nummer die een andere kant van Lori Hardman laat horen. En ook deze single heeft alles in zich wederom op vele playlijsten te komen staan en in diverse hitlijsten. Lori Hardman een zangeres die haar muzikale vleugels uit gaat spreiden en het is slechts een kwestie van tijd dat ze bij het grote publiek bekend gaat worden.
Voor meer informatie kijk ook eens op haar facebook pagina www.facebook/lori.hardman