Leroy Krielen maakt een hete zomerhit met ‘Dans met me’.

De single “Dans met me” is een heerlijke zomerse plaat met een perfecte beat die een echte “Ibiza-sound” heeft!


Leroy Krielen (1995) uit Zevenbergen heeft al een aantal succesvolle singles op zijn naam staan. Zijn veelzijdige repertoire spreekt ontzettend veel mensen aan, en dat merkt hij ook aan de populariteit van zijn videoclips en het toenemend aantal boekingen. Met de zomer in aantocht is hij voor zijn nieuwste single weer de studio ingedoken met producer André Kooiman, waarmee hij inmiddels al een aantal jaren heel tevreden samenwerkt. Het resultaat is een heerlijk zomers nummer getiteld; “Dans met me”. De tekst schreef Leroy met André samen, die het nummer ook produceerde met een heerlijke zomerse vibe! Als extra bonus track heeft Leroy ook een knallende “Ibiza Moombathon Remix” laten maken, die vooral bij de party dj’s in de smaak zal vallen om de hele dikke beat!
De single is vanaf Juli 2019 verkrijgbaar in alle grote download en streaming portals via het label van AKMP. Ook zal wederom een vette videoclip te zien zijn via o.a. Youtube en verschillende TV zenders. De single wordt wederom gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België.
Met deze nieuwe zomer knaller laat Leroy Krielen een nieuw geluid horen waarmee hij bewijst een echte allround artiest te zijn!