Jeff van Vliet heeft een nieuwe single ; ‘Gabber’!

Jeff van Vliet pakt flink door in 2019. Na ‘Ben Zo Gelukkig In M’n Leven’ komt de geboren Amsterdammer nu met het nummer ‘Gabber’.

Jeff van Vliet zong al vele jaren, bracht verschillende singles uit en was te zien in de talentenjacht ‘Bloed, Zweet & Tranen’, toen hij in contact kwam met Frank van Etten. Dit was het begin van een nieuwe fase in de carrière van de 47-jarige zanger.
Hij tekende een platencontract bij Melody Music Sound en brengt nu alweer zijn tweede single uit bij dit label. De tekst is geschreven door Jeff zelf en de muziek is gecomponeerd door Frank van Etten. ‘Ik ben zeer tevreden over het resultaat, muziek is mijn passie en ik hoop dat ik mijn fans opnieuw blij kan maken met dit nummer’, zegt de Amsterdammer er zelf over.
Frank van Etten spreekt van een vruchtbare samenwerking: ‘Jeff is een zeer talentvolle zanger die alles heeft meegemaakt in de artiestenwereld, daarom is samenwerken met Jeff altijd zeer prettig’.

 

De clip is geschoten door Xandro Media en de promotie wordt verzorgd door Nel van Olm.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .