Jason van Elewout lanceert ‘Compleet’.

De 16 jarige Jason van Elewout brengt zijn nieuwe single ‘Compleet’ uit op het splinternieuwe label ‘Rood-Hit-Blauw– Talented’. Het label is door Ronald Visch in het leven geroepen om met name jong talent een kans te geven zich te ontplooien.

Daarnaast krijgen ze professionele begeleiding om hun droom te verwezenlijken. Ronald, die al meer dan 30 jaar ervaring heeft zegt hierover: Er is zoveel talent en veel TV-Programma’s waar deze talenten op TV een kans krijgen, middels het Talented label willen wij deze talenten (dus niet alleen zang, maar ook talenten in andere categorieën) graag begeleiden.

‘Compleet is niet het eerste nummer dat Jason op single uitbrengt. ‘Wat is het leven toch mooi’ en ‘Olé olé ola’ gingen hieraan vooraf. De microfoon pakken en het publiek vermaken is zijn ding. Z’n naamsbekendheid in de regio Breda groeit gestaag en meerdere optredens per weekend zijn geen uitzondering meer. Met name Café D’n Henk uit Prinsenbeek blijkt een zwak te hebben voor deze ‘Artiest in de dop’.

‘Ik wist niet wat ik hoorde en voelde me vereerd. Ik besloot om contact op te nemen met Sonic Solutions in Roosendaal. Zij zitten dicht in de buurt van Breda en hebben een goede naam. Met producer Joris van Dijk besprak in mijn wensen. Ik wilde een vrolijk liedje waar lekker op gedanst kon worden en het moest gemakkelijk mee te zingen zijn. Dat is met het door Hans Louws geschreven nummer ‘Compleet’ zeker gelukt. Naast accordeonist Daniël Metz heeft ook de bekende gitarist Marcel Fisser een steentje bijgedragen’, glundert Jason.

Omdat ‘Compleet’ over een meisje gaat nodigt Jason een leuk meisje uit om met hem te gaan picknicken in een park in Breda. Clipproducent Robert Vegt ( RTV Mediaproductie) heeft dat allemaal mooi op beeld vast weten te leggen.

De single is feestelijk gepresenteerd op zaterdag 6 juli 2019 bij Feestcafé-Zaal D’n Henk, Spoorstraat 31 in Prinsenbeek.

De CDsingle ‘Compleet’ is vanaf 7 juli 2019 verkrijgbaar en te streamen op de bekende platforms.