JANNES komt met zijn nieuwe album binnen op 1 in Dutch Album Top 100

Een week na de release komt het nieuwe album van Jannes, getiteld ‘Liever Bij Jou’ binnen op #1 in de Dutch Album Top 100. Een fantastische prestatie aangezien dit alleen een fysiek product betreft!

Twee jaar na zijn succesvolle album ‘Jannes Live In GelreDome’, dat met een gouden plaat werd bekroond, lanceert Jannes een gloednieuw studio-album. De bewust gekozen albumtitel: ‘Liever Bij Jou’, is de enige juiste vertaling, van wederom een fantastisch album, dat geheel in harmonie is met Jannes zijn gevoel van het afgelopen jaar.

Jannes in een reactie:
Ik had de lat voor mijzelf erg hoog gelegd. Het kostte ook deze keer weer figuurlijk ‘bloed’, letterlijk veel ‘zweet’ en er vloeide af en toe ook een ’traan’. Ik ben ontzettend blij met dit geweldige resultaat! Ik sta met mijn nieuwe album tussen mensen zoals Lil Kleine, Frenna, Ed Sheeran, Bruce Sprinsteen en Avicii. En dan te weten dat dit alleen is gerealiseerd met fysieke verkoop’. Ik ben super trots! Trots op mijn fans en trots om mijn team!

Jannes al jaren populair bij zijn fans
Jannes wordt al jaren op handen gedragen door zijn grote, trouwe aanhang. Hij dankt zijn populariteit niet alleen aan de vele tientallen hits, die hij op zijn naam uitbracht, maar zeker ook aan zijn sympathieke uitstraling. Met het opvallend grote aantal albums, dat hij tot nu toe uit heeft gebracht en het constante succes dat hij daarmee wist te bereiken, kan men zonder meer spreken van een unieke carrière in de Nederlandse muziekwereld. De hoeveelheid edelmetaal, gouden en platina awards, die hij in de wacht wist te slepen, spreekt eveneens boekdelen.

Het nieuwe album ‘Liever Bij Jou’bevat opnieuw een mix van zomerse klanken, vrolijke up-tempo liedjes en sfeervolle ballads. Jannes is momenteel druk bezig met zijn promotour bij diverse media in het land.

zie hier de videoboodschap van Jannes: https://www.facebook.com/JannesOfficieel/videos/2495598287159093/

Meer info: www.jannesonline.nl.