Irvine heeft nieuwe versie gemaakt van zomerhit ‘Hoe zou je doen’.

Of het nu gaat om een verjaardagsfeest of een groots concert, niets is voor Irvine te gek! Hij stond 3 maal op Go Apres Ski in Ahoy Rotterdam, verzorgde meerdere gastoptredens in de AFAS Live ( voorheen Heineken Music Hall ) en straalde diverse keren tijdens ‘Het Mega Woonwagen Feest’.
Als kind van een muzikaal gezin, ging Irvine op vroege leeftijd op pianoles en het drummen volgde spoedig. Muziek maken zit overduidelijk in zijn genen. De tijd voor een nieuwe single is aangebroken. Met de vakmannen Henk Damen en Jeff Bosch van Bling Music is Irvine de studio ingedoken en dit resulteerde in een subliem resultaat. De heren hebben een verfrissende, nieuwe versie gemaakt van dé zomerhit ‘Hoe Zou Je Doen’. Irvine belooft met deze swingende single alle voetjes van de vloer te krijgen.