Haal nu je kaarten voor Django Wagner’s 10-jarig jubileum.

Op vrijdag 22 november viert Django Wagner in Eventcentre Aquabest (Best, bij Eindhoven) zijn 10-jarig jubileum, gepresenteerd door Levenslied Eindhoven en Berk Music!

 

Deze avond staat volledig in het teken van deze fantastische mijlpaal van één van Nederlands grootste Levenslied artiesten. Django zal een exclusief, anderhalf uur durend, optreden mét LIVE-band (Tiltmusic aangevuld met dé Paulus Schäfer-band) verzorgen met daaromheen een avondvullend programma. Diverse gastoptredens zullen verzorgd worden door vrienden en collega-artiesten van Django. Als echte fan van Django Wagner is dit een feest wat je absoluut niet mag missen. Zijn grootste hits van de afgelopen jaren komen voorbij, mét een aantal compleet nieuwe nummers! Kom gezellig naar Eventcentre Aquabest in Best en vier samen met Django Wagner zijn 10-jarig jubileum!