Edrie en de Rauwdouwers gaan ‘Keihard Zuipen’.

Scheurende gitaren en wreed ingezongen vocalen kenmerken de nieuwe single met de titel; “Keihard zuipen”!  Edrie Antonissen (1975) kwam April dit jaar uit, samen met de live-band “de Rauwdouwers”, met hun debuut single; “Volgas dur de blubber”. De mannen hebben sindsdien niet stilgezeten en doken opnieuw de studio in bij Dick Kemper (o.a. Normaal, Mooi Wark) voor de opvolger van deze succesvolle plaat.

Hun nieuwste nummer is een stevige cover van Black Sabbath’s Paranoid, waarvan de Nederlandse tekst wederom is geschreven door Edrie zelf. Scheurende gitaren en wreed ingezongen vocalen kenmerken deze rock-single met de titel; “Keihard zuipen”! Met de populaire “Zwarte cross” in aantocht zal menig feesttent bezoeker weer helemaal los gaan op deze dialect rockplaat.
De single “Keihard zuipen” is vanaf Juli 2019 verkrijgbaar in alle grote download en streaming portals via het label AKMP. Tevens is er een videoclip van het nummer te zien op YouTube. De single wordt gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België.
Met deze ruige rockplaat zetten Edrie en de Rauwdouwers de lijn door die ze begin dit jaar uitzetten, met een heel wrede sound die bij veel rock liefhebbers in de smaak zal vallen. Zo Bot Mogelijk!
Bron: www.zangeredrie.nl