EBOMAN maakt Zwarte Cross lied.

Natuurlijk komt er ook dit jaar een Zwarte Cross Lied, maar dit jaar pakken ze het echter helemaal anders aan. Het nummer wordt niet voorafgaand aan de Zwarte Cross gemaakt, maar tijdens het festival, dat gisteren is begonnen.

Zwarte cross laat weten;

“Samen met Grolsch hebben we hier niemand minder dan de internationaal vermaarde vj/dj Eboman weten te strikken. Tijdens het festival gaat hij op pad om zoveel mogelijk beelden en geluiden op te nemen die hij mixt tot een spetterend Zwarte Cross nummer. Zorg dat je in beeld komt als je hem ziet en maak jezelf onsterfelijk!
Iedereen die zijn werk een beetje kent, weet dat Jeroen Hofs (alias Eboman) een ware kunstenaar is met zowel beeld als geluid. Hij omschrijft zijn stijl zelf als ‘sample madness’. Met deze gekte sleepte hij in de loop der jaren al een Zilveren Harp, de NPS Cultuurprijs en de BV Pop Prijs binnen en in 2008 werd hij twee keer genomineerd voor een Webby Award. Je hoeft echt geen danceliefhebber te zijn om uit je plaat te gaan op zijn muziek. Ook gitaarrockers als wij volgen hem al jaren en we zijn dan ook zeer vereerd dat hij het Zwarte Cross Lied gaat componeren. Hieronder even een echte klassieker uit 1995!