Dj Galaga remixt zomerhit ‘GA’ van John Paul Chacon.

Vlammende blazers en gitaarwerk in combinatie met een geweldige Dance beat van Dj Galaga geven deze remix van het nummer “Ga” een enorme dynamiek!

Dj Galaga is een bekende dj, mede door zijn hit “The Game” waarmee hij een Europese Dance hit scoorde. Tijdens een optreden kwam hij de talentvolle zanger John Paul Chacon tegen en hoorde zijn laatst verschenen singel; “Ga”. Hij hoorde meteen de enorme potentie van de plaat en besloot er een remix van te maken in de typische Dj Galaga sound! Met de live ingespeelde instrumenten en vocals, opgenomen in de studio van Andre Kooiman die het origineel produceerde, maakte hij een spetterende zomerse remix van deze track. Vlammende blaassecties, zomers gitaarwerk in combinatie met een geweldige Dance beat geven het nummer “Ga” een enorme dynamiek met een sound die elke Dj zal omarmen. Deze versie van “Ga (Dj Galaga Remix)” is vanaf Juli 2019 verkrijgbaar in alle download- en streaming portals via het label van AKMP. De single wordt gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België. Ook is er een nieuwe videoclip gemaakt die o.a. is te zien via Youtube en op diverse Tv zenders in Nederland en België.
Met deze combinatie met DJ Galaga heeft John Paul Chacon een geweldige opzwepende Dance zomerhit gemaakt met enorm veel potentie, die ongetwijfeld goed zal scoren deze zomer op de bekende vakantie plekken in heel Europa!