Danique scoort met cover van Hit Bonnie St Claire

Dat de lancering van de cover van Bonnie St Claire’s hit “Zeven jaren” zoveel positieve reacties op zou leveren had Zangeres Danique niet verwacht. Het is inmiddels drie weken geleden dat de single naar een groot aantal radiostations werd gestuurd.

Daarnaast verscheen de clip op YouTube. De redactie van Oranje Shownieuws zag haar stralen op het podium van Fan Café in Enschede. Ze wist het publiek te raken met haar optreden. Het leek wel of ze nooit iets anders had gedaan. Danique maakte al vroeg in haar leven kennis met de Nederlandstalige muziek. Als klein meisje luisterde ze graag naar de verhalen van haar vader die als geluidsman werkzaam was. Danique was hier altijd al erg van onder de indruk en ze ging met haar vader mee om het allemaal live mee te maken. Ook ging ze wel eens mee naar een opnamestudio. Voor de gein werden destijds een aantal liedjes opgenomen die op YouTube werden geplaatst. De visie van haar vader was duidelijk. Eerst de school afmaken, zorgen voor een aantal diploma’s en dan ben je nog jong genoeg om de showbusiness in te gaan. Inmiddels heeft ze haar opleiding afgerond en is zoekende naar een baantje. Tot die tijd vult ze haar dagen met zingen en sporten.

De tijd om de showbizz ladder te gaan betreden is nu aangebroken. Het jonge talentje uit Tiel heeft nu haar eerste ‘echte’ debuutsingle opgenomen. Danique laat trots weten dat ze al bezig zijn met de opvolger die waarschijnlijk in augustus van de persen rolt. Nederland heeft er dus een nieuwe zangeres bij en die zal zich de komende maanden promoten en presenteren bij diverse radio stations en via de media van zich laten horen. “Zeven jaren” is het begin van een lange carrière die Danique te wachten staat als zangeres.