Change of Key brengt nummer eindelijk op single uit.

Er gaat geen optreden voorbij of de vraag is of we het nummer “In the mood for food”willen spelen. En natuurlijk doen we dat en vinden we het fijn dat dit nummer na bijna tien jaar het nog steeds super doet tijdens onze live optredens.” aldus Marijke de Jong , de zangeres van Change of Key.
Waarom het nummer nooit op single is verschenen kan ze niet beantwoorden wel dat het nummer vanaf heden op single is verschenen en beschikbaar is via de download en streaming sites. Change of Key bestaat uit 2 dames en een man en spelen op vele (inter) nationale podia en doen dat al vele tientallen jaren met super veel plezier. “Of het een zorgcentra , een feesttent of een zaal van 5000 mensen wij hebben altijd een feestje en dat proberen we over te brengen naar ons publiek. En aangezien we vaak direct al worden teug gevraagd doen we het goed” aldus de altijd goedlachse Marijke. Change of Key heeft de afgelopen maanden een 2 tal singles uitgebracht en wij kunnen alvast verklappen dat er druk wordt gewerkt aan een single die zal gaan verschijnen eind september. Blijf bij en wordt vriend van Change of Key

Facebook www.facebook.com/marijke.c.dejong