Bram Koning schrijft nummer voor Michael Angelo.

Anders dan de titel doet vermoeden, komt Michael Angelo met zijn nieuwe single “Nee, ik wil niet meer” maar natuurlijk wil deze 27 jarige zanger uit Den Haag meer!!

Michael Angelo is begonnen met zingen vanaf zijn 6e levensjaar en uitgegroeid tot de zanger die hij nu is. Een entertainer die in de loop der jaren veel heeft geleerd. Hij heeft meegedaan aan diverse talentenshows waaronder Idols.

Michael Angelo heeft hiermee veel ervaring opgedaan, is altijd goed omgegaan met de opbouwende kritieken van kenners, en veel optredens gedaan om meters te maken. De single “Nee, ik wil niet meer” is zijn derde single die hij in samenwerking met Bram Koning heeft uitgebracht. Bram Koning is de tekstschrijver die Nederland natuurlijk kent van vele grote namen, maar ook van Michael Angelo. Zijn eerste 2 singels “Alles komt goed” en ”De zon is door gebroken” hebben het ook al super gedaan, maar van dit nummer zijn de verwachtingen dan nog hoger gespannen. En hoopt hiermee de grote doorbraak te krijgen en eerlijk gezegd verdient deze zanger uit Den Haag dat ook. Daarom komt deze sympathieke , vrolijke entertainer/ zanger Michael Angelo met zijn nieuwe zomerse song “Nee, ik wil niet meer” Naast deze single heeft Michael Angelo dan ook een breed repertoire, hij zingt Soul , Motown en Nederlandstalig, dus reden genoeg om deze zanger uit te nodigen op uw feest.

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie door . Bookmark de permalink .