Bob Offenberg -Laat het verlangen-

‘Als ik me verliefd voel smaakt het leven heel goed’. Die boodschap probeert Bob Offenberg over te brengen in z’n nieuwe sprankelende zomersingle ‘Laat het verlangen’. De tekst van deze potentiĆ«le zomerhit is geschreven door Pascal de Vormer.

Voor Bob was het de eerste keer dat hij met deze uit Utrecht afkomstige tekstschrijver, die veel hits op naam heeft staan, samenwerkte. Zoals we inmiddels gewend zijn van Bob vonden de opnames plaats bij Studio ’69 o.l.v. Laurens van Wessel. ‘We hebben bewust gekozen voor een zomers liedje. De juiste instrumenten werden uit de kast gehaald om er een zomers tintje aan te geven. De melodielijn kreeg gestalte en daar werden we allebei gelijk al vrolijk van. Daarnaast kreeg ik spontaan van Pascal de Vormer een bijpassende tekst aangereikt. Hij schoot gelijk raak’, glundert Bob.