Binnenkort nieuwe single BRACE

Brace breekt landelijk door via zijn bijdrage aan de single “Moppie” van Lange Frans en Baas B, die een grote hit wordt. Tegelijkertijd zingt hij mee op de single “Ik Ben Je Zat” van Ali B en met beide nummers staat de zanger in de zomer van 2004 in de hitparade.

In 2005 verschijnt het debuutalbum “Strijder” van Brace met daarop de singles “Vraag Jezelf Eens Af” en “Hartendief”. Daarnaast verschijnt hij op het nummer “Leipe Mocro Flavour” van Ali B en Yes-R. In 2015 doet Brace mee aan The Voice of Holland waar hij de finale haalt, en in 2017 doet mee hij mee aan Beste Zangers waar o.a. de hit “Wereld zonder jou” met  MAAN voort komt.

Cornelis Music is blij met de komst van BRACE en binnenkort komt er een nieuwe single.

Op de foto ziet U Robby Langendorff van Cornelis Music samen met Brace