Andries van den Brink -Eens word alles anders-

Andries zingt al meer dan tien jaar, maar heeft de laatste drie jaar behoorlijke stappen in de goede richting weten te zetten door alles professioneel aan te pakken. De volgende stap die ik wilde zetten was het uitbrengen van een eigen single’, vertelt Andries.

Na grondig speurwerk kwam hij in contact met Sonic Solutions. Hij besprak met producer Joris van Dijk waar het nummer aan moest voldoen. ‘Ik gaf aan dat wij een moeilijke tijd achter de rug hadden en dat graag in het nummer verwerkt wilde zien. Daarnaast vond ik dat de accordeon niet mocht ontbreken. Joris heeft vervolgens Pascal de Vormer benaderd die de tekst heeft geschreven. Ik ben heel erg tevreden over de tekst, de melodielijn en de sound. Ik denk dat ik daar voorlopig wel even mee verder kan’, meent de 37 zanger uit Harderwijk.