Zangeres Marlane is weer verliefd!!!

En dat Marlane verliefd is dat is te zien ook….ze gooit het haar los, neemt afscheid van haar ‘staart-look’ en ziet er in haar nieuwste videoclip sexyer uit dan ooit …….een totale make over, kortom Marlane is volwassen!

Dit hoor je meteen ook aan haar nieuwste single, een cover van Beatrice Egli, waarin ze zingt wel trek te hebben in een lover… maar…. één nacht is wel genoeg.

Een lekkere up-tempo song met een eigentijdse sound en een refrein wat uitnodigt om uit volle borst mee te zingen.

Na “We Gaan Los Vannacht” is deze track “Ik Ben Verliefd” de tweede single onder het NRGY Music label en uit deze samenwerking blijkt duidelijk dat er hard gewerkt wordt aan de omvorming van Marlane in een moderne Nederlandstalige zangeres met een internationale sound waarbij een poptintje niet wordt geschuwd.

De single ‘Ik ben Verliefd’en de bijbehorende clip bewijzen maar weer dat de 24 jarige Marlane heel terecht tijdens Buma NL is uitgeroepen tot grootste talent van 2018!