William Sluijter komt met eerste single.

‘Ik Vind Het Prima’ is de eerste single van William Sluijter. William is al enige tijd actief als zanger, maar tot een single was het nog niet gekomen. ‘Bij optredens vraagt men vaak of ik een eigen single kan laten horen en dan moest ik altijd ‘nee’ verkopen’.

Daarnaast is het een langgekoesterde wens van mij om een eigen single uitbrengen’, legt de 34-jarige Bosschenaar zijn beweegredenen om een single op te nemen uit. En daar is ‘ie dan: ‘Ik Vind Het Prima’, de eerste single van William. Tekstschrijver en componist Frank van Etten omschrijft het nummer als een ‘gevoelige, up-tempo plaat’ en ook andere kenners zijn zeer positief.

Over de toekomst is William duidelijk: ‘Hier blijft het zeker niet bij, we gaan binnenkort alweer de eerste gesprekken voeren over een nieuwe single, die nog dit jaar moet verschijnen.’

De clip is geproduceerd door RTV Mediaproductie en de promotie wordt verricht door Holland Music Promotions.