Willem Barth …. ‘Scheiden’

Terwijl Willem Barth met z’n in april gelanceerde single ‘Nooit genoeg’ nog in een groot aantal toonaangevende lijsten staat brengt hij nu ‘Scheiden’ als single uit. Op donderdag 9 mei zong Willem dit nummer tijdens de TV registratie van Hart voor Muziek.

Wat hem daarna is overkomen heeft de zanger uit Doetinchem in al die 20 jaar dat hij al zingt nog nooit meegemaakt. Hij kreeg zoveel positieve reacties en er verschenen filmpjes van het optreden op Facebook die vervolgens talloze keren werden gedeeld. Besloten is om niet tot na de zomer te wachten, maar het ijzer te smeden alshet heet is. Omdat ik vaker tijdens optredens nieuwe liedjes zing om de sfeer te proeven besloten wij om ‘Scheiden’ alvast te presenteren. Op eigen kracht, zonder enige vorm van promotie, buiten het delen op Facebook om, leidt dit nummer nu z’n eigen weg. Dan maar met twee liedjes in de playlisten’, glundert Willem.