Victoria Eman & Stephen brengen duet uit.

Ze scoort enorm goed in binnen en buitenland. Met haar vorige single “Now it’s love” stond ze drie maanden stevig in rotatie bij o.a. Elisa FM het vooraanstaande rockstation in BelgiĆ«. Ook andere (inter) nationale radiostations draaien de nummers van Victoria Eman meer dan regelmatig.

De uit Gelderland afkomstige zangeres heeft voor haar nieuwe single de hulp ingeroepen van Ben Stephen. In de studio van Marco Hemelrijk hebben ze het duet “VOWS” opgenomen en de eerste reacties op dit nummer zijn veelbelovend. Internationaal zijn wederom lovend over de kwaliteit van dit speciaal voor Victoria & Ben geschreven nummer. Victoria Eman heeft inmiddels drie albums en vele singles op haar naam staan en is op dit moment druk met de opname van haar 4e album welke voorjaar 2020 in planning staat. VOWS is beschikbaar als cd en via de download en streaming sites.hen