Verrassende single voor Ricardo Brinkman.

Met ‘Een vader voor je zijn’ presenteert de uit Arnhem afkomstige zanger Ricardo Brinkman zijn nieuwste wapenfeit. Sinds 2015 zit de carrière van Ricardo Brinkman goed in de lift.

Met ‘Maar het was toch van de week’, ‘Waarom ga jij steeds weer naar die ander’ en ‘Blijf jij vannacht bij mij’ wist de sympathieke Arnhemmer zich goed op de kaart te zetten. ‘Een vader voor je zijn’ is de opvolger van de positief ontvangen single ‘Blijf jij vannacht bij mij’, welke in de afgelopen jaren veelvuldig te horen was op de diverse radiostations. Naar verwachting zal Ricardo met het prachtige ‘Een vader voor je zijn’ dit succes overtreffen. Deze verrassende single heeft Ricardo zelf geschreven en is geproduceerd door Peter van Tilburg ( Studio Bizz ). Hiermee heeft Ricardo Brinkman een perfecte en swingende song in handen voor de komende zomermaanden.
Deze single is verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals. De videoclip is ook te vinden op Youtube. De single wordt gepromoot door ArtiestenPromotie.net bij diverse radiozenders in Nederland en België.

 

https://www.youtube.com/watch?v=3iUsrmu9Gcg&feature=youtu.be