Tweede single voor de band MmoozZ

De band MmoozZ, welbekend in het Nederlandse cover circuit, treedt al jaren lang op in elke uithoek van Nederland. ‘We hebben inmiddels zo’n beetje elke plek in Nederland wel gehad’ vertellen ze lachend. ‘Na de overweldigende reacties over de vorige single ‘Tweedehands Hart’ hebben we meteen besloten om snel met iets nieuws te komen’. En dat pakken ze meteen goed aan!

 

De clip werd opgenomen in Utrecht en Nijmegen.

‘Game Over’ gaat over hoe moeilijk het soms is om een relatie los te laten en dat het soms beter is om twee keer na te denken over de dingen die je doet. Als je een slokje op hebt dan gaat het soms makkelijker om tóch weer even die ene ex op te zoeken. Maar is dat wel zo slim? ‘Ach, als je maar lol hebt toch?’ lachen de mannen van de band. De enige dame is het midden is het daar stiekem ook wel mee eens. ‘Lol hebben in het leven is erg belangrijk en ja, dan doe je soms dingen waarvan je later denkt: hmmm, had ik dat wel moeten doen..’.