Tom Haver – Zomer in je ogen – is zijn nieuwe single.

Na vier maanden ‘knallen’ tijdens een drukke winter vol optredens en af en toe werken als skileraar in Oostenrijk heeft Tom Haver de smaak weer te pakken en is hij met Billy Dans de studio ingedoken om een nieuwe zomer single op te nemen.


Het blijkt dat ze niet alleen op de piste maar ook in de studio een goed duo vormen, want het resultaat is een aantrekkelijk nummer getiteld ‘Zomer In Je Ogen’, geproduceerd door Hans van Vondelen en geschreven door Billy Dans, Hansen Tomassen en Mark Pattiapon.

Tom Haver uit Heemskerk zingt weer zoals we hem kennen: helder, vol enthousiasme en met zijn eigen unieke stemgeluid. Dit gecombineerd met de gitaren van Jochem Fluitsma en achtergrondzang van Kirsten Michel zorgt weer voor een heerlijke sound die herkenbaar maar toch totaal vernieuwend is.

RTV promotie: Nel van Olm tel. 0622949762 e-mail: aolm@telfort.nl
www.tomhaver.nl
boekingen: www.tribeboekingen.nl