Reuniesingle Limburgse band Zinatra is een feit.

We hebben het er al eerder over gehad; De Limburgse rockband Zinatra brengt een reüniesingle uit. De band werd bekend halverwege de jaren 80. Na 2 albums en diverse singles stopte de band in 1992. De leden gingen ieder individueel verder in de muziekwereld.  Op veler verzoek brengt Zinatra nu een reüniesingle uit.

Zinatra werd opgericht in 1986. In 1988 was hun debuutalbum en de hit single “Love or Loneliness” een feit. Na twee albums, ‘Zinatra’ en ‘The Great Escape’ en top-40 noteringen stopte de band in 1992. Ieder bandlid vervolgde z’n eigen weg. Sindsdien hebben fans altijd om een Zinatra reünie gevraagd en nu wilde het toeval dat Joss en Ron elkaar tegen kwamen en tot de conclusie kwamen dat het tijd was om nog eens een reünie single uit te brengen.

Dus, speciaal voor deze gelegenheid hopen wij dat jullie de single kunnen waarderen! ‘This song is for you’ was een demo die nooit op een album is gekomen. Het komt uit de tijd dat Ron en Kelly nieuwe liedjes schreven voor de band. Voor deze gelegenheid is het in z’n geheel opnieuw opgenomen en zal op 21 juni worden gereleased. Joss, Gino, Ron worden begeleid door Henk Lieberton en Ronald Jeurissen.

This song is for you written by Ronald J. Lieberton / Kelly

vocals: Joss Mennen
guitars: Gino Rerimassie
keyboards: Ron Lieberton
bass, additional keyboards: Henk Lieberton
drums: Ronald Jeurissen

recorded at RonsHouseOfSound (Schalbruch) and Rock Inc. Recording (Weert)
mixed and produced by Ron Lieberton
mastered by Bert van Oudenaren for Soundfidelity
graphics: Bob Strik
logo design: Ron Lieberton
Groeten,
Bart van Geleuken
Rock Inc. Distribution

Beemdenstraat 38 | 6004 CT Weert | T: +31 495 – 317 208 | E: info@rockinc.nl | I: www.rockinc.nl

 

Bericht