Perry Zuidam – Naar de caravan-

In een tijd waarin Nostalgie en het terug keren naar de basis hoogtij vieren heeft Perry Zuidam met zijn laatste singles bewezen dat dit ook het geval is in de muziek. Met succesvolle singles als Jij kunt niet altijd 16 zijn, Zwoele Zotte Zomer en Toffe Jongens bewijst Perry dat Nostalgische liedjes het goed doen.

 

Daarom neemt Perry ons deze zomer mee naar een oer Hollandse traditie van vakantie vieren namelijk op de Camping. ‘Naar de caravan’ is een vrolijke zomerse plaat met een heerlijk dixieland geluid.De coupletten tekenen het campinggevoel op terwijl het refrein een hoog meezing gehalte heeft. Perry Zuidam bewijst dat hij met een net andere inslag van de alledaagse muziek toch een gat in de markt heeft gevonden en daarmee inmiddels zowel jong als ouder publiek aanspreekt.