Patrick Seegers lanceert single.

De in Den Helder geboren en getogen Patrick Seegers heeft deze week zijn eerste single gelanceerd. Het nummer “De helft van mij”, origineel van Bastiaan Ragas, sprak Patrick direct aan. Hij voelt zicht door de beladen tekst verbonden met dit nummer.

In samenwerking met de Liaison studio in Wieringerwerf is deze productie dan ook tot een succesvol resultaat gekomen.  Patrick is ruim 15 jaar actief in de muziek. In deze tijd heeft Patrick geruime ervaring opgedaan op podia, horeca en feesten.  Door zijn enthousiaste voorkomen zorgt hij ervoor dat hij zijn publiek altijd het maximale kan bieden.

Het enthousiasme welke Patrick normaal in zijn optredens brengt kon hij tijdens de opnames van “De helft van mij” ombuigen tot een intieme en gevoelige manier van zingen. Precies zoals het bij dit nummer hoort. Meer weten of bij blijven volg hem dan via www.facebook.com/patrick.seegers.50