‘Oude excentrieke man van 72 jaar’ brengt single uit.

De 72-jarige Joop Tertaas heeft hét ideale moment gevonden om zichzelf in de markt te zetten. Na zijn deelname aan All Together now op RTL4 en twee weken later Thank you for the music van SBS6 lanceert hij zijn nieuwe single ‘Ik pluk elke dag’.

De aanloop naar Joop Tertaas zijn nieuwe single ‘Ik pluk elke dag’ kan bijna niet beter. Hij zat afgelopen weekend in het SBS6-programma Thank you for the music wat 582.000 keer is bekeken en twee weken eerder was hij al een veelbesproken deelnemer van All Together now op RTL 4 (bijna 1.000.000 kijkers). De beelden van Joop stonden onder andere op Dumpert waarna hij viraal ging. Na al deze media-aandacht is het tijd voor zijn nieuwe single ‘Ik pluk elke dag’ “Het ideale moment om jezelf in de markt te zetten”, aldus Joop Teraars.

Het is een eigen Nederlandstalige single geworden, naast zijn repertoire dat bestaat uit muziek van onder andere Tony Bennett, Frank Sinatra, Eric Clapton en Michael Bublé. Omdat er zo vaak werd gevraagd; zing nou eens Nederlandstalige, is Joop overstag gegaan. “Dit is de eerste en dat moet ook direct de klapper worden”, vertelt de 72-jarige zanger lachend. Dat de single in de smaak valt bleek afgelopen maandag al, want tijdens een optreden heeft hij ‘Ik pluk elke dag’ een aantal keren gezongen en de laatste keer stonden zo’n 30 á 40 man al mee te zingen. Joop: “Nou, toen ging ik echt uit mijn panty”.

“Je hebt een oude excentrieke man, die zingt nu 4 jaar, met een gezellige meezinger”, is hoe de Diemenaar zijn eigen single aankondigt. Die meezinger is geschreven door Bram Koning en de clip staat inmiddels al op Youtube. Maar ook op de Facebookpagina van de zanger. “Ik zit zelf op Facebook, zo blijf ik in contact met mijn gabbers”, aldus Joop Tertaas. Het is dus niet alleen de TV-programma’s waarin Joop te zien is, hij is ook via Social Media te volgen. Het is dan tenslotte ook hét ideale moment om zichzelf én de nieuwe single ‘Ik plug elke dag’ in markt te zetten.