Nieuwe single voor Kobus Engels

Al jarenlang is Kobus Engels een veel gevraagde artiest op welk feestje of evenement dan ook in geheel Nederland. Op zich is dat al meer dan bijzonder, gelet op het aanbod van de vele Nederlandstalige artiesten in de entertainment business.


Bijzonder, omdat men nog niet echt kan spreken van een grote hit bij al zijn single releases, maar ook weer minder bijzonder als men hem ziet optreden en hij het waar dan ook steeds weer voor elkaar krijgt dat het een groot feest wordt. Een echt bühne beest met grote liefde voor de Nederlandstalige muziek.
Het is even stil geweest rondom zijn persoon. Maar,….niets zonder reden. Kobus heeft een Gestric-Bypass ondergaan tegen zijn zwaarlijvigheid en is inmiddels meer dan 45 kg afgevallen en daarnaast heeft hij een muzikale switch gemaakt naar het succesvolle producers en schrijvers duo Emile Hartkamp & Norus Padidar, waarmee hij voor langere periode een weg uitgestippeld heeft waarmee de ‘nieuwe’ Kobus Nederland wil veroveren.
De eerste single is een echte binnenkomer. ‘Jij Komt Er Nooit Meer In’ is aanstekelijk, opzwepend en met enige waarheden en humor. Kortom alle ingrediënten die een hit nodig heeft zijn hierin verwerkt, maar uiteindelijk beslissen de fans van het Nederlandstalige lied nog altijd wat ze willen horen en zien. Alle kansen voor deze heerlijke single, om te horen gezellig en een top product en tja om te zien,……Kobus straalt en mag gezien want hij straalt van geluk, zowel met z’n eigen ik als muzikale stappen.

 

RTV promotie: Nel van Olm tel. 0622949762 e-mail: aolm@telfort.nl
boekingen: www.feestfabriekagency.nl
www.goldstarmusic.eu