Nieuwe single IRIS KROES.

De 26 jarige Iris Kroes wordt bij het grote publiek bekend door haar deelname aan de Voice of Holland in 2012 waar ze opviel door tijdens bij de blind auditions zichzelf te begeleiden op haar harp. Uiteindelijk bleek Iris naast prachtig harp te kunnen spelen ook nog eens een geweldige zangstem te hebben waardoor ze deze editie van TVOH won.

In 2018 is Iris voor het laatst op de landelijke tv geweest, met haar nieuwe frisse popsingle ‘Moving on out’. Iris laat daar al zien dat het niet alleen meer ‘het meisje met de harp’ is, maar ook een popzangeres met allure die ook zonder harp fantastisch zingt.

In september van dit jaar verschijnt haar nieuwe EP. De EP is persoonlijk, intens en gevarieerd geschreven waaruit blijkt hoe divers Iris vocaal en artistiek is. De liedjes zijn allemaal ontstaan en geschreven tijdens writing-camps die zij samen met haar team Gerian Hulst, Freek van de Heide & Jeroen Sjoers initieerde.
Met deze EP wil Iris Nederland laten horen wat zij kan, dat ze niet heeft stilgezeten en dat ze nu leeft van en met haar muziek.
Naast haar optredens in het land is Iris ook werkzaam als entertainer op de Holland America line & Seabourn Cruiseline.

Als voorloper van de EP verschijnt nu de opvallende single ‘The Most’. Een cross-over pop/dance plaat. Met dit nummer laat Iris horen dat er nog veel meer talent zit achter deze dame met haar harp.