Natasja Poels – Sterk Genoeg-

‘Sterk genoeg’ van Natasja Poels is feestnummer met inhoudelijke tekst! Natasja Poels vindt het heerlijk om mensen te vermaken, maar wil ook mensen met de tekst en haar stem raken. Daarom heeft ze samen met haar producer Edwin van Hoevelaak voor het nummer ‘Sterk genoeg’ gekozen.

Een gezellig feestnummer, “wel een feestnummer met inhoudelijke rakende tekst.”, aldus de Brabantse zangeres.

De tekst van haar nieuwe single ‘Sterk genoeg’ heeft Natasja Poels zelf geschreven. Dat er een feestnummer moest komen, was duidelijk, maar voor Natasja zo belangrijk: “een feestnummer met inhoudelijke rakende tekst”. Producer Edwin van Hoevelaak gaf haar de vrije hand en vertrouwde haar dit toe. “Op enkele stukjes na, als ik er even niet uitkwam schoot Edwin me te hulp.”, onthult Natasja.

De tekst gaat over hoe ze zelf in het leven staat. Proberen de angsten zoveel mogelijk aan de kant te gooien, maar ook met veel liefde. Natasja: “Vol uit liefde te leven, een zin uit het refrein, vind ik heel belangrijk want als je uit liefde leeft en denkt, ken je geen haat en jaloezie en dat maakt je vrij en het leven zoveel mooier, deze boodschap wil ik graag overbrengen.”

Met rake teksten en het overbrengen van de emotie heeft de zangeres al veel ervaring. Naast dat ze veel liedjes van Helene Fischer zingt, heeft ze begin dit jaar gescoord met haar versie van ‘Trots op jou’. Deze single zong ze voor het eerst tijdens de opening van het vernieuwende Bruidshuis van haar zus; Koonings the Weddingpalace (bekend van Say yes to the dress). Na de vele reacties is deze ook officieel uitbracht met steun van Wesly Bronkhorst. De opvolger hiervan is nu uit: ‘Sterk genoeg’.