Michael van der Plas pakt door met alweer een nieuwe single.

Een jaar geleden bracht voormalig realityster Michael van der Plas zijn eerste single uit. En sindsdien heeft de Hagenees de smaak goed te pakken, zo bracht hij de afgelopen maanden singles als ‘Ik Laat De Boel, De Boel’ en ‘Kleine Vogel’ uit. Nu is het tijd voor alweer een nieuwe single: ‘Manusje Van Alles’.

Het nummer is gebasseerd op Michael zelf. ‘Ik ben eigenlijk ook een Manusje van alles, ik leg laminaat, ik schilder en ik zing’, stelt 38-jarige Michael. ‘Met dat idee ben ik naar Frank (van Etten, red.) gegaan en samen hebben we dit er nummer van gemaakt’, gaat hij verder. In de clip speelt Michael een louchehandelaar, zelf zegt hij daarover: ‘Het is een beetje met een knipoog. De clip is in de jaren ’80-stijl opgenomen, gebasseerd op de tv-serie Flodder. Vooralsnog is ‘Manusje van Alles’ een hit op YouTube, zo werd de clip binnen enkele dagen al ruim 25.000 keer bekeken. ‘Natuurlijk sta je als BN’er in de spotlights, maar dat we zoveel views zouden scoren in zo’n korte tijd had ik ook niet verwacht. Ik ben heel benieuwd waar dit eindigt!’, sluit de nieuwbakken zanger af.

Voor de single werkt Michael samen met zijn vaste team: De track wordt uitgebracht onder het label Melody Music Sound, de clip is geproduceerd door BCeye Media en Holland Music Promotions tekent voor de promotie.