Melody Music Sound gaat samenwerking aan met Holland Music Productions.

Melody Music Sound en Holland Music Promotions gaan een samenwerking aan met betrekking tot promotie en distributie. Dit houdt in dat Holland Music Promotions per 1 juni 2019 verantwoordelijk is voor de promotie en distributie van de singles, die verschijnen onder het label Melody Music Sound.

Eerder dit jaar stopte de Melody Music Sound de samenwerking met All4You Promotions. Frank van Etten (Melody Music Sound): ‘We hebben altijd prettig met Willem de Bie (All 4You Promotions) samengewerkt, echter wilden we meer voor onze artiesten dan All4You Promotions ons kon bieden. Met Holland Music Promotions hebben we een partner gevonden, die onze artiesten de exposure kan geven waar we naar op zoek waren. Ik verheug op me een prettige samenwerking.’ Ook Yi Tjong Chen (Holland Music Promotions) is enthousiast over de samenwerking: ‘Frank is grote naam binnen de Nederlandse artiestenwereld en met Melody Music Sound geeft hij muzikaaltalent een kans om zich te ontwikkelen, voor ons is het mooi om vanaf nu deel uit te maken van dit proces.’

Melody Music Sound is een platenlabel met ruim 40 artiesten onder zich, waaronder Jeff van Vliet, Michael van der Plas en Jos Bosma. Holland Music Promotions is een promotiemaatschappij en verricht promotiewerkzaamheden voor onder meer Gerard Palts.