Locatie Oktoberfest Alteveer 2019

Na eerdere berichten, om het oktoberfest te verplaatsen naar Slagharen, is de organisatie tot de conclusie gekomen dat het qua veiligheid en logistiek dan wel organisatorisch minder aantrekkelijk is om op die locatie het feest te organiseren.

Ze hebben in goed overleg met de gemeente De Wolden besloten ook dit jaar het oktoberfest te laten plaatsvinden op het feestterrein in Alteveer net als voorgaande jaren. Ze zien het feest samen met de gemeente dan ook positief tegemoet. Wel gaan ze het Mega G Oktoberfest ( voor mensen met een beperking) en het Mega Oktoberfest Alteveer samen op 1 dag organiseren. 12 oktober ’s middags vanaf 15.00 uur tot 18.00 uur het Mega G Oktoberfest en vanaf 20.45 uur tot 01.30 uur het Mega Oktoberfest alteveer.

Tickets en info : www.oktoberfestalteveer.nl