Line Up Sterren Muziekfeest op het plein Enschede is bekend.

De line up voor het Sterren Muziekfeest op het Plein in Enschede van 2 juli is bekend!

 

Heel veel bekende Nederlandse artiesten komen naar de Oude Markt voor een prachtig Nederlands feestje. Het is de derde keer dat de muziektent naar de Oude Markt komt. Ook in 2006 en 2012 trok het muziekprogramma veel bezoekers naar Enschede. Het belooft een geweldige avond te worden met muziek van tientallen Nederlandse artiesten die de hele avond het publiek zullen vermaken.
Met optredens van André Hazes, Gerard Joling, Tino Martin, René Froger, Jannes, Jeroen van der Boom, Marianne Weber, Frans Bauer, Jan & Anny, Lee Towers, Django Wagner, René Karst, Marga Bult, Samantha Steenwijk, Tim Douwsma, John West, Yves Berendse, John de Bever, Wesly Bronkhorst en Frans Duijts! De presentatie is in handen van Jan Smit. Toegang is gratis!

2 juli van 20:15 tot 23:15 uur