“Levenslied Den Bosch’ maakt Line-Up bekend.

12-13-14 Juli moet u als liefhebber van Nederlandstalige muziek in de agenda zetten! Dan barst namelijk op een groot podium op de markt in Den Bosch het grote levenslied los met een groot aantal leuke en goede artiesten.

 

Van het Rood-Hit-Blauw label zullen Wesley van Gorp en Luciano Vermeer (Ft.rapper Lee.Air) hun liedjes ten gehore brengen.
Luciano:
Kippevel kreeg ik toen ik van mijn platenbaas (Ronald Visch-RHB) te horen kreeg dat ik op zondag 14 Juli in de line-up sta van het grote Levenslied Den Bosch. En wat nog leuker is, ik ga daar mijn nieuwe single “Wachten op de nacht” (Ft.rapper Lee.Air) voor het eerst zingen. Ik kijk er al naar uit en roep de fans op naar de Markt in Den Bosch te komen.
Wesley van Gorp:
Wow! Een grote wens komt voor mij uit! Een prachtig podium beklimmen in mijn geboorteplaats Den Bosch Ik mag daar Zaterdagavond 13 juli een half uur optreden voor duizenden mensen. Ik hoop dan ook op mooi weer en dat alle fans en plaatsgenoten naar de markt komen. Ik ga in ieder geval mijn uiterste best doen en genieten !
Meer informatie over het Levenslied, Line-up, Tijden enz. kunt u vinden op:

Home