Lenie Gerrits gaat de zomer in met dansbare single ‘Ik wil je’.

Als het aan Lenie Gerrits ligt mag het dit jaar net zo’n prachtige zomer worden als in 2018. Z’n nieuwe single “Ik wil je” heeft in ieder geval alle ingrediënten in huis om lekker in beweging te blijven. Volgens Lenie is het een heerlijk dansbaar nummer met een bijzondere beat die echt van deze tijd is.

In combinatie met de tekst waaronder de zin ‘Ik kon m’n ogen niet geloven, als uit een droom stond ze voor mij’, is Lenie ervan overtuigt dat de echte Rolleman fans hier vrolijk van worden.

Al vele jaren werkt Lenie samen met producer en tekstschrijver Martin Sterken. ‘Hij weet precies wat ik wil. Martin had dit lied al klaar liggen. Er moest alleen iets gesleuteld worden aan de tekst. Als het liedje begint heb je de neiging al om te gaan dansen. Dat was ook de insteek en ik denk dat we de juiste snaar hebben geraakt. De clip wordt in een later stadium opgenomen’, aldus Lenie.

Tijdens het bezoek aan de studio is ook al gesproken over de opvolger die in oktober gaat verschijnen. Dat wordt volgens Lenie een echt feestnummer dat zelfs tijdens de carnaval ten gehore kan worden gebracht. ‘Maar zover is het nog niet. Eerst gaan we knallen met “Ik wil je”, meent Lenie.