Joop Obama & The Presidents – Autocross-

Zanger Joop Obama kennen we al een tijdje. Als solist nam hij een aantal Friestalige singles op: (Fisker út Snits, Bier yn de moarn en Heit) . Naast zijn solo – activiteiten is Joop inmiddels een band begonnen. Samen met drummer Anne Symen Abma, bassist Erik Pluister en gitarist Jelger Vlas vormen ze samen de groep “Joop Obama & The Presidents”.

De debuutsingle van de band is getiteld: Autocross. Een heerlijk up-tempo rock nummer met als onderwerp het autocrossen. Nog steeds waanzinnig populair op het platteland.
Het nummer is geproduceerd door Dylan van der Feen in the Office studio te Witmarsum. De tekst is geschreven door Joop Obama, Jelger Vlas en Arie Kuipers. De muziek is van laatst-genoemde.

Joop Obama & the Presidents, een jonge, enthousiaste, energieke band die in zijn korte bestaan al op een aantal grote festivals (Bregepop, Aaipop) heeft gestaan. Een band waarvan we in de toekomst nog veel van zullen horen!